Či samomasaža

Či samomasaža - Mantak Chia | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Mantak Chia
DIMENZIJA
7,97 MB
IME DATOTEKE
Či samomasaža.pdf
ISBN
4705480052226

OPIS

Taoistične tehnike, uporabljene v tej praksi, so stare več kot 5000 let in so bile do nedavnega skrbno varovana skrivnost, ki jo je vsak posamezen mojster naučil svojega učenca, vsak od teh učiteljev pa je pogosto poznal le drobec celotne metode. Mojster Chia je torej združil, logično povezal in sestavil te koščke v prečudovit mozaik starodavne modrosti.

Či je potrebno najprej dvigniti iz presredka in ga nato poslati v del, kateremu bi se radi posvetili. Prva knjiga govori o načelih in zasnovi osteopatije. Utemeljitelj osteopatije, Andrew Taylor Still, je ta načela oblikoval v znanje, ki se ga da priučiti.

V povezavi s tem je vzdrževanje zdravja nekaj najpomembnejšega, kar lahko darujemo sami sebi. Zahodnjaške smernice masaže se osredotočajo predvsem na manipulacijo mišic ki so večinoma zasnovane tako da nudijo takojšnje ugodje in olajšanje ki pa ... Či samomasaža: Taoistična pot do pomladitve. Promocijsko besedilo; nedelja, 02.

POVEZANE KNJIGE