Če ne ve, ve, če ve, ne ve

Če ne ve, ve, če ve, ne ve - Stojan Špegel | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Stojan Špegel
DIMENZIJA
3,40 MB
IME DATOTEKE
Če ne ve, ve, če ve, ne ve.pdf
ISBN
3911089266125

OPIS

Katja Gorečan: Neke noči neke deklice nekje umirajo;Tanja P. Hohler: Drobljenje razdalj;Nežka Struc: Nihanja;Stojan Špegel: Če ne ve, ve, če ve, ne ve;Nataša Velikonja: Preveč vljudna.Knjige, izdane v knjižni zbirki »Sončnica, vsa nora od svetlobe«, so izbrali Marcello Potocco, Zoran Pevec, Dejan Koban, Ivan Dobnik in Cvetka Bevc.Posebnost razpisa »Sončnica 2017« je v tem, da izbor ni skupinska odločitev žirije, pač pa je vsak član žirije po svoji presoji izbral eno zbirko za objavo.Književno društvo Hiša poezije povezuje pesnice in pesnike, prevajalke in prevajalce, ljubitelje in raziskovalce poezije vseh generacij in zemljepisnih širin. Od leta 2006 izdajamo revijo za poezijo in poetično Poetikon, knjižne zbirke Poetikonove lire, Ginko in Sončnica, vsa nora od svetlobe. Organiziramo pesniška srečanja in branja poezije, sodelujemo s številnimi slovenskimi in tujimi revijami, založbami, festivali in umetniškimi ustanovami.

Njena glasbena zgodba je kombinacija uglasbene poezije znanih slovenskih pesnikov in avtorske glasbe v angleškem jeziku. Moram priznati, da se brez sestre Tjaše tega projekta zagotovo ne bi lotil. Samo opazoval bi in fantaziral, kako bi bilo, če bi bilo … Družina, ki me pozna, ve, da imam vsak dan kakšno takšno idejo in večina je mislila, da bo tudi ta stavba ostala ena izmed idej. Če nam lučka ne gori, nam pa mesec sveti (3) Kakšno slavje so imeli Metličani ob prehodu v novo, dvajseto stoletje se sicer ne ve natančno.

je na­mreč le­to re­vo­lu­ci­je, ki se že do­ga­ja. Lju­dje se si­cer upi­ra­jo, za­to ker ne po­zna­jo za­ko­nov ve­so­lja - le dvojnost, ak­ci­jo in re­ak­ci­jo, da bi usta­vi­li no­rost. Ana Petrič: Sem preprost človek, ki ve, kako je, če nimaš ...

POVEZANE KNJIGE