Če ne ve, ve, če ve, ne ve

Če ne ve, ve, če ve, ne ve - Stojan Špegel | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Stojan Špegel
DIMENZIJA
4,61 MB
IME DATOTEKE
Če ne ve, ve, če ve, ne ve.pdf
ISBN
7356899285410

OPIS

Katja Gorečan: Neke noči neke deklice nekje umirajo;Tanja P. Hohler: Drobljenje razdalj;Nežka Struc: Nihanja;Stojan Špegel: Če ne ve, ve, če ve, ne ve;Nataša Velikonja: Preveč vljudna.Knjige, izdane v knjižni zbirki »Sončnica, vsa nora od svetlobe«, so izbrali Marcello Potocco, Zoran Pevec, Dejan Koban, Ivan Dobnik in Cvetka Bevc.Posebnost razpisa »Sončnica 2017« je v tem, da izbor ni skupinska odločitev žirije, pač pa je vsak član žirije po svoji presoji izbral eno zbirko za objavo.Književno društvo Hiša poezije povezuje pesnice in pesnike, prevajalke in prevajalce, ljubitelje in raziskovalce poezije vseh generacij in zemljepisnih širin. Od leta 2006 izdajamo revijo za poezijo in poetično Poetikon, knjižne zbirke Poetikonove lire, Ginko in Sončnica, vsa nora od svetlobe. Organiziramo pesniška srečanja in branja poezije, sodelujemo s številnimi slovenskimi in tujimi revijami, založbami, festivali in umetniškimi ustanovami.

res,neverjetno. Po eni strani se mi zdi kok sm zabita pa nerazgledana,po drugi strani pa kdo bi sploh to vedu? In sicer zelo pogosto sem imela glavobole.

Lju­dje se si­cer upi­ra­jo, za­to ker ne po­zna­jo za­ko­nov ve­so­lja - le dvojnost, ak­ci­jo in re­ak­ci­jo, da bi usta­vi­li no­rost. Ana Petrič: Sem preprost človek, ki ve, kako je, če nimaš ... kaj radi berete in česa ne.

POVEZANE KNJIGE