Bojevnica ljubezni

Bojevnica ljubezni - Glennon Doyle | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Glennon Doyle
DIMENZIJA
6,74 MB
IME DATOTEKE
Bojevnica ljubezni.pdf
ISBN
1055146686451

OPIS

"Bojevnica ljubezni te ne samo navdihne, popolnoma te prevzame. Knjiga bo spremenila marsikatero življenje in izjemno hvaležna sem, da obstaja.«Elizabeth Gilbert, pisateljica uspešnic Jej, moli, ljubi in Velika čarovnijaBojevnica ljubezni, velika uspešnica New York Timesa govori o nezvestobi, izdajstvu in odrešitvi!Govori o tem, kako je ženski in moškemu zaradi naših idealov ženskosti in moškosti onemogočeno, da bi se dejansko spoznala.Govori o tem, kako izkoristiti krizo za odskočno desko dopristnejše identitete in boljšega življenja.Govori o tem, kako kot starši pripeljati svoje otroke skozi trpljenje. Govori o prijateljstvih, ki bolijo, in tistih, ki zdravijo.Govori o veri, ki vklene ženske, in tisti, ki jih osvobaja. Govori o tem, kako končno najti preklemanski mir v svoji lastni koži.Govori o seksu brez sramu, bogu, hrani, mamilih, pornogra? ji in nežnosti – ter o tem, da sta nizkotnost in božanskost pogosto neločljivi.

Knjiga bo spremenila marsikatero življenje in izjemno hvaležna sem, da obstaja.« Elizabeth Gilbert pisateljica uspešnic Jej, moli, ljubi in Velika čarovnija Bojevnica ljubezni Glennon Doyle. Cena: 8 €.

Premagati je ne morejo niti vsa tema in ves sram in vse trpljenje na svetu. Urban Urbanc: BOJEVNIK LJUBEZNI. Število strani: 104 - Format: 15,5 x 15,5 cm - Vezava: mehka.

POVEZANE KNJIGE