Assassin's creed. Pod črno zastavo

Assassin's creed. Pod črno zastavo - Oliver Bowden | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Oliver Bowden
DIMENZIJA
7,82 MB
IME DATOTEKE
Assassin's creed. Pod črno zastavo.pdf
ISBN
1893651906241

OPIS

Piše se zlata doba piratstva, ko po odprtem morju sejejo strah zloglasni pirati. Zlatu in burnim dogodivščinam na sedmih oceanih se ne more upreti niti mladi angleški ovčerejec iz Bristola Edward Kenway. Ko napadejo njegovo domačijo, ne vidi drugega izhoda, kakor da odpluje v svet. Prav kmalu se uveljavi kot eden najnevarnejših piratov.Nenehno pa ga spremljata pohlep in izdajstvo. Ko naleti na zaroto, ki grozi uničiti vse, kar mu je ljubo, se ne more upreti skušnjavi po maščevanju. Nezadržno ga potegne v sredo že stoletja trajajočega boja med redoma morilcev in templjarjev.

V žgoči želji po maščevanju se Haytham poda na pot za zlikovci, pri tem pa ne zaupa nikomur in ničemur, ampak se sprašuje o resničnosti vsega. Assassin's Creed; Assassin's Creed. Edward Kenway, Altair Ibn-La'Ahad , Ezio Auditore da Firenze.

Tvoja ocena. Ocena shranjena! Mnenje lahko pustiš tukaj.

POVEZANE KNJIGE