Zvezdne pravljice

Zvezdne pravljice - Matic Slapšak | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Matic Slapšak
DIMENZIJA
9,74 MB
IME DATOTEKE
Zvezdne pravljice.pdf
ISBN
3116544762756

OPIS

Potopite se v čarobni svet, v katerem živijo palčki zaspančki, duda, ki gre sama na potep, pa vedno lačna mravljica in pingvina Tinka in Albin. Preverite, kaj se dogaja v Panovem gozdu. Kako poje Miška Milka. Če je jabolko našlo svojo mamo. Zdrznite se ob zgodbi deklice Vite, ki se je spravila na zlobnega kralja Tarasa. Pokukajte v Božičkovo hišo in v živalski vrt, v katerem vlada zmešnjava. In če ne veste, kako sta Sonce in Luna dobila ime, boste izvedeli tudi to.

In v čem se tovrstne pravljice razlikujejo od tistih običajnih? Otroci se med poslušanjem namestijo v kar najbolj udoben položaj in … Zgodovina pravljice. Pravljice so prava bogata in neizčrpna zakladnica ljudske iznajdljivosti in duhovitosti.

Poglejmo, kdo je sodeloval: Jolanda: Pozdravljeni, pravljice so vse, kar potrebuje družina z otroki za dolge zimske večere. Potopite se v čarobni svet, v katerem živijo palčki zaspančki, duda, ki gre sama na potep, pa vedno lačna mravljica in pingvina Tinka in Albin. Preverite, kaj se dogaja v Panovem gozdu ... Zvezdne pravljice za tople večere z otroki.

POVEZANE KNJIGE