Zvezdne pravljice

Zvezdne pravljice - Matic Slapšak | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Matic Slapšak
DIMENZIJA
8,94 MB
IME DATOTEKE
Zvezdne pravljice.pdf
ISBN
1123138429769

OPIS

Potopite se v čarobni svet, v katerem živijo palčki zaspančki, duda, ki gre sama na potep, pa vedno lačna mravljica in pingvina Tinka in Albin. Preverite, kaj se dogaja v Panovem gozdu. Kako poje Miška Milka. Če je jabolko našlo svojo mamo. Zdrznite se ob zgodbi deklice Vite, ki se je spravila na zlobnega kralja Tarasa. Pokukajte v Božičkovo hišo in v živalski vrt, v katerem vlada zmešnjava. In če ne veste, kako sta Sonce in Luna dobila ime, boste izvedeli tudi to.

Matic Slapšak predstavlja svoj knjižni prvenec z naslovom Zimske pravljice. Praznični decembrski in zimski dnevi so čas, ki ga naši najmlajši doživljajo še na prav poseben način.

Ja, Matic ne piše le o knjigah, ampak knjige tudi piše. Sam zase pravi, da bere že od majhnega, da si sveta brez knjig ne zna predstavljati in da nima pojma, koliko knjig je v življenju že prebral.

POVEZANE KNJIGE