Zakaj se psi vohajo?

Zakaj se psi vohajo? - Tanja Komadina | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Tanja Komadina
DIMENZIJA
12,65 MB
IME DATOTEKE
Zakaj se psi vohajo?.pdf
ISBN
5473117124483

OPIS

Za ... Razumevanje, zakaj vaš pes počne to ali ono, je s korenino težave polovica bitke. Psi se ne obnašajo slabo, ker so se nekega jutra preprosto zbudili in se odločili, da se bodo maščevali in uničili vaš vrt ali žvečili vaš dragi par čevljev.

"Ti so si izbrali vsak svojo zgodbo iz širše zakladnice slovenskega ljudskega slovstva (Tanja Komadina: Zakaj se psi vohajo? Matej Lavrenčič je v strip spravil basen Prevzetna opica, Miha Ha se je lotil slovenske ljudske pravljice Vsem ljudem nikoli ne ustrežeš, basen Zakaj se psi vohajo? pa je vstripila Tanja Komadina. Ta ljudske v stripu, kot se imenuje zbirka, so po mojem najbolj inovativna stripovska izdaja pri nas.

POVEZANE KNJIGE