Vprašanja iz kopalnice

Vprašanja iz kopalnice - Krystyna Lipka-Sztarballo | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Krystyna Lipka-Sztarballo
DIMENZIJA
4,63 MB
IME DATOTEKE
Vprašanja iz kopalnice.pdf
ISBN
9722717035981

OPIS

Slikanica Vprašanja iz kopalnice prinaša igrive odgovore na vsa vprašanja, povezana s kopalnicami, stranišči in osebno higieno, skozi zgodovino in vse do današnjih dni. Opozarja pa tudi na dejstvo, da je količina vode, s katero je skrb za higieno neločljivo povezana, omejena, da moramo skrbeti tako zase kot za planet. Simpatično poučno branje. Mimogrede: ste vedeli, da so se vitezi o pomembnih stvareh pogovarjali na straniščih, daleč stran od soban, pot do njih pa so jim kazali skrivni znaki.

... Za dodatna vprašanja pišite na [email protected]

Vaša kopalnica bo z dodatki v topli zlati barvi ali barvi medenine dobila karakter, dosegli pa boste tudi pravo razmerje globine in razkošja. V zimskem času, ko je tuširanja s toplo vodo več, se vlaga oprime ploščic in stropa kopalnice. Poskušamo vsaj malo zračiti z odprtim oknom, pa spet ne preveč, da ni prostor povsem mrzel.

POVEZANE KNJIGE