Vezenje

Vezenje - Nancy Nicholson | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Nancy Nicholson
DIMENZIJA
3,43 MB
IME DATOTEKE
Vezenje.pdf
ISBN
9910275642720

OPIS

Starodavna ljudska umetnost vezenja je bila v zadnjih desetletjih precej pozabljena, a z obujanjem zanimanja za ročna dela in ustvarjanje si vrača zasluženo veljavo. S tem priročnikom se boste naučili vesti temeljne okrasne vbode in njihove različice, od najbolj preprostih do nekoliko zahtevnejših.Svoje nove veščine lahko preizkusite na 30 čudovitih okrasnih izdelkih za dom in osebno rabo, ki se navdihujejo iz ljudskega izročila in skandinavske estetike. V pomoč vam bodo natančne razlage, sheme, ilustracije in fotografije.Od tod pa do lastnih vezenih umetnin pa vas ločita le še navdih in domišljija!

Vezemo na platna imenovana Aida. Pridruži se ljubiteljem križkanja tudi ti.Več... monna-lisa.si Vezenje Gobelini Rože.

Vezenje je tako odlična izbira za izdelke, pri katerih želite poudariti trajnost in kvaliteto. Zakaj bi vse kupovali, če pa lahko večinoma naredimo kar doma? Vezenje in tisk na promocijska oblačila, izdelava vezenih našitkov Majice s tiskom so postale najpomembnejši oglaševalski material. Sporočila na majicah so trajna in se prenašajo več let. Blago za ročna dela-vezenje Nakupovalna košarica  Košarica je prazna.

POVEZANE KNJIGE