Učimo se šivati obleke in krila

Učimo se šivati obleke in krila - Clémentine Lubin | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Clémentine Lubin
DIMENZIJA
8,13 MB
IME DATOTEKE
Učimo se šivati obleke in krila.pdf
ISBN
8469716628787

OPIS

Imate le malo šiviljskega znanja, a si želite ustvarjati in nositi čisto svoja oblačila? Pred vami je prava knjiga za vas! Izbirate lahko med 15 preprostimi in očarljivimi modeli oblek ter kril za različne priložnosti.Delovni koraki so nazorno prikazani z risbami in lekcijami, ki vas bodo korak za korakom pripeljale do cilja: prišivanje ovratnika, izdelava všitkov, dodajanje zadrge …Priročniku sta priloženi tudi krojni poli s kroji v dejanskih velikostih za konfekcijske številke od 36 do 42. Izberite blago po svojem okusu, lotite se dela in zasijte v lastnih kreacijah!

... Nauči se šivati s pomočjo video posnetkov, odkrij neverjetne šiviljske trike in se bolje spoznaj z blagom. Poleg rednih plesti, šivati in uporabo materialov, kot so: viskoza; bombaž; Jersey.

Navijači, navdihnjeni s slikami novinarja, so začeli sami šivati iste obleke. Trendi ateljeji niso daleč za njimi in ponujajo natančne kopije slik. Prijavi se / Registracija.

POVEZANE KNJIGE