Transurfing realnosti, 2. stopnja

Transurfing realnosti, 2. stopnja - Vadim Zeland | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Vadim Zeland
DIMENZIJA
6,81 MB
IME DATOTEKE
Transurfing realnosti, 2. stopnja.pdf
ISBN
5571244904857

OPIS

Kaj res ne more biti ravno obratno?Izkaže se, da je to mogoče. In spoznali boste, kako.Knjiga vam bo odkrila nenavaden svet, kjer se vam bo vsakodnevna realnost prikazala v neznani obliki. Mnoga življenjsko pomembna vprašanja boste videli s povsem nepričakovanega vidika.Vendar sama drugačnost nove realnosti ne preseneča toliko, kot preseneča dejstvo, da lahko s to realnostjo upravljate sami …Transurfing je tehnika, ki omogoča nadzirati realnost na povsem svojevrsten način. Cilja vam tu ni potrebno doseči, saj se v večji meri realizira sam … Osnovna ideja transurfinga temelji na domnevi, da obstaja prostor različic, v katerem so shranjeni scenariji vseh možnih dogodkov. Teh različic je neskončno, tako kot je neskončno število točk na koordinatni mreži. Tam je zapisno vse, kar je bilo, kar je in kar bo. Pod določenimi pogoji lahko miselna energija človeka materializira katerikoli sektor v prostoru različic.2. stopnja transurfinga pojasnjuje, zakaj se želje ne izpolnjujejo in sanje ne uresničujejo. Izkaže se, da morate, če želite, da se izpolni tisto, kar si želite, znati »oddati naročilo«. Prepričali se boste, da so vse možnosti omejene le z njihovo lastno namero.V knjigi so podani praktični nasveti o tehniki realizacije naročila.Čeprav se nekatere ideje, ki so predstavljene v tej knjigi, morda zdijo neverjetne so se že potrdile v praksi. Tisti, ki so transurfing uporabili v praksi, so osupli od navdušenja!

stopnja - Upravljanje realnosti 4 stopnja - Jabolka padajo v nebo 5. stopnja.

STOPNJA - ŠELESTENJE JUTRANJIH ZVEZD Drugi del Transurfing realnosti - Šelestenje jutranjih zvezd pojasnjuje, zakaj se želje ne uresničujejo in sanje ne izpolnjujejo. Izkaže se, da morate znati ''oddati naročilo''.

POVEZANE KNJIGE