Srečni doma

Srečni doma - Andreas Kufsteiner | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Andreas Kufsteiner
DIMENZIJA
4,47 MB
IME DATOTEKE
Srečni doma.pdf
ISBN
6379574041230

OPIS

Bralci že več let radi prebirate zgodbe o prebivalcih doline Zillertal in podoživljate dogodivščine prikupnega zdravnika Martina Burgerja ter njegovih pacientov.V knjigi Srečni doma so zbrane tri čudovite zgodbe. Vse se odvijajo v idilični bavarski vasici St. Christoph, kjer ima svojo malo kliniko tudi nadvse priljubljen in uspešen gorski zdravnik Martin Burger. Ta je sovaščanom vedno pripravljen pomagati, pa naj gre za telesne ali za čustvene težave.V tretji knjigi iz zbirke boste izvedeli, kako je pogumni mladi sin gorskega zdravnika rešil svojo prijateljico, kako prijazno so vaščani medse sprejeli mlado mamico, ki se je s hčerko zatekla v gorsko vasico, in kako je doktor Burger pomagal mladi deklici, da se je rešila spon preteklosti.Gorski zdravnik – podeželske zgodbe, polne napetih dogodkov, ki jih povezuje skupni junak: doktor Martin Burger.

0,10. Srečni starši, srečni otroci. By Marija Remškar ...

Ne dovolijo si nereda Vedno pazijo, da se dva, trije časopisi ne spremenijo v velik kup, na katerem bi se nabiral prah. Kdaj so najbolj srečni? Učenci so najbolj srečni, ko delajo. Veliko jim pomeni, da starejši učijo mlajše, kako in kaj naj delajo kot prostovoljci.

POVEZANE KNJIGE