Skrivno gentlemanovo hrepenenje

Skrivno gentlemanovo hrepenenje - Laura Lee Guhrke | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Laura Lee Guhrke
DIMENZIJA
12,50 MB
IME DATOTEKE
Skrivno gentlemanovo hrepenenje.pdf
ISBN
7307841237767

OPIS

Nekoč, davno tega se je Maria Martingale hotela na skrivaj poročiti. Toda Phillip Hawthorne ji je prekrižal te načrte, ko je izvedel, da se je skušal njegov mlajši brat poročiti s kuharjevo hčerko. Zdaj, dvanajst let kasneje, pa Maria odkrije, da njeno usodo znova drži v rokah moški, ki jo je v preteklosti napodil in ki je še zmeraj nadvse čeden in aroganten.Skrivno gentlemanovo hrepenenje ... do srečnega konca? Phillip je od nekdaj silen gentleman, ki bo naredil vse, da bo lastno družino ubranil pred škandalom. Ko pa se Maria preseli v sosednjo stavbo, se zdi, da je škandal neizbežen. Kajti ona je še vedno tako mikavna, kot je bila ... in nekdo ima s tem velike težave, kajti pogosteje kot jo vidi, težje prikriva svoje skrito hrepenenje ...

Ko pa se Maria preseli v sosednjo stavbo, se zdi, da je škandal neizbežen. Skrivno gentlemanovo hrepenenje ... do srečnega konca? Phillip je od nekdaj silen gentleman, ki bo naredil vse, da bo lastno družino ubranil pred škandalom.

gorskijavor Mi in naši partnerji shranjujemo in/ali dostopamo do informacij v napravi, na primer piškotkov, in obdelujemo osebne podatke, kot so enolični identifikatorji in standardne informacije, ki jih naprava pošilja za individualno prilagojene oglase in vsebine, merjenje oglasov in vsebin ter vpoglede v ciljne skupine kakor tudi za razvoj in izboljšanje izdelkov. hrepenenje, in to motiviko je naš največji slovenski dramatik že uporabil v pripovedi Nina iz 1. 1906.

POVEZANE KNJIGE