Škatla

Škatla - Uwe Heidschötter, Patrick Wirbeleit | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Uwe Heidschötter, Patrick Wirbeleit
DIMENZIJA
3,43 MB
IME DATOTEKE
Škatla.pdf
ISBN
3866410493635

OPIS

Ahac Novak je pob pa pol, navdušen gradilec in izumitelj, ki nekega dne pred vrtnimi vrati najde kartonasto škatlo. Na videz prazno in brez naslova mu jo mama dovoli obdržati, da bi jo vgradil v svojo vesoljsko postajo, ki jo ravnokar izdeluje. A ni vsaka škatla zgolj in samo škatla – kakšna tudi govori, izvleče iz sebe, karkoli se potrebuje: žeblje, žage, dolge late, izvijače, stare gate, najraje od vsega pa – gradi in izumlja. Svojski pristop in dve levi roki niso pri tem nobena ovira. Škatla, Ahacov novi prijatelj, sicer stanuje pri čarovniku sredi gozda, a ker slednji samo čara, ni pa posebej vnet za hobi program, skoči en dan poštarju v kombi in se odpravi na potep. Z Ahacom postaneta dobra prijatelja in si priskočita na pomoč v številnih dogodivščinah, na primer pri izumljanju negugajoče se gugalnice, premagovanju strahu pred ogromnimi kačami ali ko je treba čarovniku Zvizdanu Palički izdelati novo čarovno palico.Škatla je prvi del priljubljene nemške stripovske serije za otroke, v kateri so doslej izšli štirje deli. Poleg pristnega prijateljstva in navdušenja nad ročnimi deli jo odlikuje tudi, da se večinoma dogaja zunaj, na svežem zraku, ter da avtorja posvečata posebno pozornost razvijanju bralne pismenosti otrok, ki se s serijo učijo tudi brati.

selitvene kartonske škatle. NOV.DARILNA ŠKATLA ZVEZDE SREBRNE/ZLATE 21X9X14CM 22999 6,90 € Na zalogi (5 kos) Dodaj v košarico NOV.DARILNA ŠKATLA KOVINSKA PRAVO. JELEN 29x6x10cm 21951 10,99 € Na zalogi (3 kos) Dodaj v košarico NOV.DARILNA ŠKATLA ZVEZDA LESENA 15x7cm 10022211 ... Ta prekrasna škatla za nakit s kar desetimi predali lahko postane pregleden „dom" prav vsem vašim obeskom in verižicam, v posebnih predelih pa tudi uram, zapestnicam ali prstanom.

Kartonske škatle so različne, vsem pa so enake tri osnovne sestavine. Kartonska škatla iz valovite lepenke 595 x 430 x 330 mm Cena Naročeno količino artiklov lahko vnesete samo enkrat , spletna stran sama izračuna ceno, pri čemer upošteva največje možno pakiranje oz. najnižjo možno ceno. Maloserijska kartonaža Privarčujete čas in denar.

POVEZANE KNJIGE