Sedem let

Sedem let - Peter Stamm | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Peter Stamm
DIMENZIJA
4,24 MB
IME DATOTEKE
Sedem let.pdf
ISBN
7958923740070

OPIS

Zdelo se mi je, da mi je Iwona izročena na milost in nemilost, da jo obvladujem in da lahko z njo počnem, kar se mi zahoče. Ob tem pa sem bil do nje povsem ravnodušen. Ničesar nisem mogel izgubiti in ničesar se mi ni bilo treba bati.PETER STAMM (1963), eden najprepoznavnejših glasov sodobne švicarske proze, v romanu Sedem let izpiše zgodbo moškega, razpetega med dve ženski. Prva je lepa, izobražena in vredna poželenja, druga nič od naštetega – a z njo se počuti ljubljenega, svobodnega. To dvojnost je avtor podkrepil z jedrnatim in (zgolj) na prvi pogled nezahtevnim slogom, v katerem je mojstrsko poustvaril večplastnost čustvenih stanj in kompleksnost medčloveških odnosov.Sedem let je knjiga, ob kateri boste podvomili o svojih najglobljih prepričanjih. Lahko od romana sploh pričakujete kaj več?- Zadie Smith

FOTO: Shutterstock. Urša Milavec 10.01.2021 Urša Milavec 10.01.2021 ... Pravljična številka sedem je tista, ki jo je objavila na svojem Instagramovem profilu in razložila, da je ponosna na svoj dosežek.

oktobra, premiera komedije ameriškega ... Teh sedem let sem odštevala zelo zavestno in skušala karseda polno živeti, tudi s pomočjo adrenalinskih športov. Ves čas sem živela z zavedanjem, da je z vsakim letom, ki ga kot pacient s to boleznijo preživiš, možnost, da ravno zaradi hitrega napredka znanosti »dočakaš« zdravilo, večja.

POVEZANE KNJIGE