Rozi in Musa

Rozi in Musa - Michael De Cock | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Michael De Cock
DIMENZIJA
3,84 MB
IME DATOTEKE
Rozi in Musa.pdf
ISBN
2259774938511

OPIS

Prijateljem lahko poveš marsikaj, razmišlja Rozi. Celo velike skrivnosti, zato pa vendar so prijatelji.Rozi se z mamo preseli v nov dom. Strah jo je, da si ne bo našla prijateljev, kmalu pa se izkaže, da je ta popolnoma odveč. V bloku stanuje tudi Musa, ki pozna vsak njegov kotiček – tudi pot na streho. Želi ji pokazati krasen razgled na mesto, a potem, ko gre vse popolnoma narobe in se morata otroka iz nevarnosti rešiti sama, se pravo prijateljstvo šele začne …V bogato ilustrirani knjigi Rozi in Musa so združene tri prisrčne zgodbe o prijateljstvu in sobivanju. Napisal jih je priljubljeni flamski pisatelj, prevajalec, scenarist, režiser in igralec Michael De Cock (1972). Avtor odkrito, a nevsiljivo in z obilico humorja pripoveduje o stiskah, s katerimi se soočajo otroci in njihovi odrasli. Po zgodbah nastaja celovečerni film.

Vzpneta se na streho, kamor je sicer prepovedano hoditi, in občudujeta kraljevski razgled. Ko pa ju tečni sosed zapre na streho, Rosi na papir, ki ga vrže s strehe, prosi za pomoč. Prijateljem lahko poveš marsikaj, razmišlja Rozi.

Celo velike skrivnosti, zato pa vendar so prijatelji. Rozi se z mamo preseli v nov dom.

POVEZANE KNJIGE