Razvratne muze

Razvratne muze Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
DIMENZIJA
3,95 MB
IME DATOTEKE
Razvratne muze.pdf
ISBN
5976393065178

OPIS

Dragi bralec, s to knjigo nikar ne hitite; namenjena je počasnemu, uživaškemu branju. Radožive muze se ne bojijo vaših plamenov, zato se tudi vi ne ustrašite njihove svobode in prostodušnosti. Če ste sveže zaljubljeni, pripišite kak verz iz knjige v pismo ali sporočilo ljubljenemu. Če ste v dolgotrajni zvezi, jo berite v postelji pred spanjem, na glas. Če ste osamljeni in samski, naj vam bo v tolažbo in veselje.

Je na něm znát, že mnohé situace vycházejí ze skutečných prožitků; tomu odpovídají i často vtipné dialogy (především s Kamilem nebo Jardou), drobné detaily reálií, lidské typy. Camusev roman Kuga je v izvirniku prvič izšel leta 1947, v slovenskem prevodu Jožeta Ja... *Hitra in zanesljiva dostava, plačilo tudi po povzetju.* Naslov: Razvratne muze : francoska erotična poezija.

Certain aspects of my life are ... 041 778 642 - naročila in pomoč (od ponedeljka do petka od 9:00 do 16:00) Košarica. Vaša košarica je prazna. Muze (starogrško Μοῦσαι) so bile v grški mitologii boginje umetnosti in znanosti.Bilo jih je devet, njihov vodja pa je bil Apolon..

POVEZANE KNJIGE