Preprosto ljubezen

Preprosto ljubezen - Tammara Webber | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Tammara Webber
DIMENZIJA
8,79 MB
IME DATOTEKE
Preprosto ljubezen.pdf
ISBN
5317131719440

OPIS

Včasih lahko ljubezen zelo zaplete življenje ... Opazoval jo je, vendar se nista poznala. Dokler je po srečnem naključju ni rešil.Privlačnosti med njima ni mogoče zanikati. Toda teža preteklosti, ki se jo on tako zelo trudi premagati, in prihodnosti, v katero ona tako upajoče zre, bi lahko bila zanju uničujoča.Če bi se zmogla skupaj boriti proti bolečini in krivdi – bi jima morda uspelo najti nesluteno moč ljubezni.

Lastnost Vrednost; Založba: Avrora: Zbirka: Obrisi srca, 1. knjiga: Leto izdaje: 2017: Strani: 497 ... Preprosto ljubezen (Easy) knjiga avtorja/ice Tammara Webber.

... Preprosto povedano ljubim filme in ne predstavljam si boljšega motiva za početje nečesa kot iz pristne in čiste ljubezni do filmske umetnosti in vseh ljudi, ki so v njo vpleteni. Ljubezen je potrpežljiva, dobrotljiva je ljubezen, ni nevoščljiva, ljubezen se ne ponaša, se ne napihuje, ni brezobzirna, ne išče svojega, ne da se razdražiti, ne misli hudega.

POVEZANE KNJIGE