Preprosto ljubezen

Preprosto ljubezen - Tammara Webber | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Tammara Webber
DIMENZIJA
9,47 MB
IME DATOTEKE
Preprosto ljubezen.pdf
ISBN
6801793618470

OPIS

Včasih lahko ljubezen zelo zaplete življenje ... Opazoval jo je, vendar se nista poznala. Dokler je po srečnem naključju ni rešil.Privlačnosti med njima ni mogoče zanikati. Toda teža preteklosti, ki se jo on tako zelo trudi premagati, in prihodnosti, v katero ona tako upajoče zre, bi lahko bila zanju uničujoča.Če bi se zmogla skupaj boriti proti bolečini in krivdi – bi jima morda uspelo najti nesluteno moč ljubezni.

Toda teža preteklosti, ki se jo on tako zelo trudi premagati, in prihodnosti, v katero ona tako upajoče zre, bi lahko bila zanju uničujoča. Če bi se zmogla skupaj boriti proti bolečini in krivdi - bi jima morda uspelo najti nesluteno moč ljubezni. Preprosto povedano ljubim filme in ne predstavljam si boljšega motiva za početje nečesa kot iz pristne in čiste ljubezni do filmske umetnosti in vseh ljudi, ki so v njo vpleteni.

Jacqueline sledi svojemu dolgoletnemu fantu na univerzo, katero je on izbral, da bi lahko bila skupaj. Zadnje kar pričakuje je to, da jo fant pusti.

POVEZANE KNJIGE