Pravljično potepanje medveda Lovra po Sloveniji

Pravljično potepanje medveda Lovra po Sloveniji - Desa Muck | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Desa Muck
DIMENZIJA
11,25 MB
IME DATOTEKE
Pravljično potepanje medveda Lovra po Sloveniji.pdf
ISBN
7599943792040

OPIS

Medved Lovro je radoveden kosmatinec, ki neverjetno rad pohaja naokoli, še bolj kot to pa rad prisluhne dobrim zgodbam, sploh če so pravljice. Tokrat se je odpravil na čisto poseben potep po Sloveniji, na katerem je spoznaval slovenske pravljice in pripovedke. Tiste, ki so nanj napravile največji vtis, se je odločil deliti tudi z vami. Ste za pravljično dogodivščino? Zagotovo je ne boste obžalovali!

Popisala Desa Muck, narisal Marjan Manček. Medved Lovro je radoveden kosmatinec, ki neverjetno rad pohaja naokoli, še bolj kot to pa rad prisluhne dobrim zgodbam, sploh če so pravljice.

Tokrat se je odpravil na čisto poseben potep po Sloveniji, na katerem je spoznaval slovenske pravljice in pripovedke. Medved Lovro. 316 likes.

POVEZANE KNJIGE