Podobe časa

Podobe časa Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
DIMENZIJA
9,82 MB
IME DATOTEKE
Podobe časa.pdf
ISBN
3848155357050

OPIS

Nič ne predstavlja duha časa tako nepozabno kot fotografija – in slika včasih pove več kot tisoč besed. Zgodovinske podobe družbe, okolja in človečnosti, zabeležene na fotografski film, pričajo o usodah ljudi, dosežkih civilizacije, napredku tehnologije, preizkušnjah volje ter grozi vojnih spopadov. Tukaj so zbrane najslavnejše od vsepovsod, od prihoda parnega vlaka na železniško postajo do tragedije današnjih beguncev: sto najbolj prepoznavnih, pretresljivih in navdihujočih trenutkov, pospremljenih s podatki in opisom okoliščin, ko je bilo posnetih 100 fotografij, ki so spremenile svet.

Podobe nekega časa izpod čopiča Ceneta Griljca. Objavil: Urednik Rubrika: KULTURA 14.

Razstava bo na "drugačen, bolj angažiran in neustaljen način predstavila javnosti aktualen in jasen vpogled v trenutno problematiko stroke in družbe širše". Podoba, ki jo imam najraje. Včeraj, danes in jutri.

POVEZANE KNJIGE