Plah, plašen, najplašnejši Tapatapata

Plah, plašen, najplašnejši Tapatapata - Tina Vrščaj | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Tina Vrščaj
DIMENZIJA
9,67 MB
IME DATOTEKE
Plah, plašen, najplašnejši Tapatapata.pdf
ISBN
8083070744449

OPIS

Zajec Tapatapata je bil ljubek zajec. Vsi v njegovi soseski bi ga morali imeti radi. Toda ker je bil plah, so iz njega brili norce. Kadar je prišla nevihta, je prvi zbežal pod streho ...Prikupna zgodbica o plašnem zajcu po imenu Tapatapata iz priljubljene otroške zbirke Čebelica.

Otroci so jo z zanimanjem poslušali in si ogledali ilustracije. Polni vtisov so narisali, kar se jih je najbolj dotaknilo v zgodbi. Plah, plašen, najplašnejši Tapatapata 165; Podsreda, zgodbe z razglednic 166; Poklici in šole 27; Pomisli 150; Potrošnja in njene posledice 26; Poučevanje okoljske vzgoje, svetlobe in vremena v 3.

Ekonomija želje ... Tina Vrščaj (1987) je literarna kritičarka, pisateljica in prevajalka. Diplomirala je iz angleškega jezika in primerjalne književnosti.

POVEZANE KNJIGE