Nora

Nora - Chloe Esposito | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Chloe Esposito
DIMENZIJA
6,40 MB
IME DATOTEKE
Nora.pdf
ISBN
5555841357785

OPIS

Alvina Knightly je globoko zavozila. Njeno življenje nima ne smisla ne cilja. Spolne partnerje menjuje pogosteje kot spodnjice in se zvečine zbuja s hudim mačkom. Dekle je živo nasprotje svoje sestre dvojčice Beth. Ne samo da je ljubka in popolna Beth srečno poročena, novopečena mati ter nesramno bogata, ampak je tudi pri vseh priljubljena in mamina ljubljenka. Brž ko se uporniški dvojčici ponudi priložnost, da bi s sestro za par ur zamenjali življenji, jo brez omahovanja zagrabi. Toda ko se menjava konča s truplom na dnu bazena, se Alvini nepričakovano nasmehne sreča in lahko končno zaživi svoje sanje. Odštekana pustolovščina ene od dvojčic, ki stori čisto vse, da bi se dokopala do sestrinega na videz popolnega življenja.

If you have any questions please contact our office: 616-850-5125 . Building community through people, parks, and recreational opportunities From fashion designer women's dresses to best tops to bottoms sale, Noracora.com fast fashion store has served tens of thousands of customers worldwide.

Vsebina. Nora Nora je dramsko besedilo, ki že z naslovom in imeni oseb nakazuje, da gre za igro zrcaljenja.

POVEZANE KNJIGE