Nevidna nit

Nevidna nit - Patrice  Karst | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Patrice Karst
DIMENZIJA
4,86 MB
IME DATOTEKE
Nevidna nit.pdf
ISBN
6832456880748

OPIS

Dvojčka Liza in Jošt se neke nevihtne noči prebudita in prestrašena stečeta k mamici. Želita si njene bližine. Ko mamica otrokoma pove, da smo vsi povezani z nevidno nitjo, ji vztrajno ugovarjata, ker je ne vidita. Vseeno pa hočeta izvedeti več. »Kakšna nit je to, mami?« Odgovor je preprosta resnica, ki nas vse povezuje: Nevidna nit ljubezni. Čeprav je ne vidiš, jo čutiš v srcu in veš, da boš vedno povezan s svojimi najdražjimi. Slikanica je staršem, vzgojiteljem, učiteljem in socialnim delavcem v veliko pomoč pri pogovoru z otroki o spopadanju s tesnobo ob ločitvi, izgubi bližnjega, selitvi, premagovanju osamljenosti ali nočnih strahov.

Ne glede na to, kje smo, nas nevidna nit povezuje z ljudmi, ki jih imamo _____. Zato _____ nismo sami.

Črna nevesta v belino odeta, v prstan zalita, v besedo ovita, božaš starost. V čaši pelina slikaš poljub, v očesu spomina rišeš obup.

POVEZANE KNJIGE