Malo prahu na očeh

Malo prahu na očeh - Minoli Salgado | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Minoli Salgado
DIMENZIJA
4,8 MB
IME DATOTEKE
Malo prahu na očeh.pdf
ISBN
3196719343292

OPIS

Knjiga: Minoli Salgado: Malo prahu na očeh. Roman nas popelje na Šrilanko, otok, ki za idilično podobo palm, turkiznega morja in prostranih riževih polj skriva zgodovino političnih nasprotij, krvavih obračunov in na stotine uničenih družin. PREVAJALSKI POGLED NA KNJIGE (bralni klub) Gostja: Ana Jasmina Oseban Knjiga: Minoli Salgado: Malo prahu na očeh Roman nas popelje na Šrilanko, otok, ki za idilično podobo palm, turkiznega morja in prostranih riževih polj skriva zgodovino političnih nasprotij, krvavih obračunov in na stotine uničenih družin. Pri nas te dni gostuje šrilanško-britanska pisateljica Minoli Salgado, avtorica nagrajenega romana Malo prahu na očeh, v katerem spregovori o šrilanški državljanski vojni.

13 likes. Pripoved o dveh sestričnah, ki ju je ločila vojna in ki se znova snideta le nekaj tednov pred pustošenjem cunamija, se dogaja konec osemdesetih let v... Lisez « Malo prahu na očeh » de Minoli Salgado disponible chez Rakuten Kobo.

POVEZANE KNJIGE