Logični izzivi

Logični izzivi - Tim Dedopulos | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Tim Dedopulos
DIMENZIJA
7,29 MB
IME DATOTEKE
Logični izzivi.pdf
ISBN
8229539986754

OPIS

Knjiga prinaša niz umskih izzivov in privlačnih matematičnih ugank, ki so jih posebej za ta priročnik oblikovali člani združenja Mensa.Dvesto miselnih orehov, razdeljenih na deset preizkušenj naraščajoče zahtevnosti, bo izzvalo vaše računske in logične zmožnosti ter vas pripravilo na oceno inteligenčnega količnika.

Reši naloge in poišči nalepke s pravilnim odgovorom. Nalepke prilepi na ustrezna mesta.

Nekaj podobnega, le da je namenjeno urjenju otroških možganov, je zbirka Vadba za možgane, ki vsebuje dve knjigi: Trdi orehi za bistre glave & Zapletene uganke (obe Mladinska knjiga) 3. Miselna Smart Games igra Metulji se igra na kompaktni in prenosni igralni plošči oziroma drsni sestavljanki. Otroci premikajo posamezne ploščice z motivi metuljev po kvadratkih in sestavljajo sličice, ki so prikazane v knjižici z izzivi.

POVEZANE KNJIGE