Ljubeznivi falot

Ljubeznivi falot - Elizabeth Hoyt | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Elizabeth Hoyt
DIMENZIJA
5,55 MB
IME DATOTEKE
Ljubeznivi falot.pdf
ISBN
9617578183585

OPIS

ONA NAMERAVA PREVZETI VAJETIKo pretirano občutljiva in varčna Eve Dinwoody pride v Harte\'s Folly, da bi nadzirala bratovo naložbo, jo zanima le posel. Obveže se, da bo v najpomembnejšem zabaviščnem vrtu v vsem Londonu skrbela za finančne zadeve, vendar ji pri tem preglavice povzroča živce parajoči robatež, ki se ne pusti nadzirati.ON JE GLAVNIOpolzki in predrzni Asa Makepeace nima časa za skopuško čistunko, kakršna je Eve. Upravitelj zabaviščnega vrta, iz katerega kar vre življenjska sila, ima že tako polne roke dela s samoljubnimi sopranistkami in muhastimi tenorji. Niti slučajno ne bo dopustil, da mu ukazuje neka gospodovalna plemkinja – pa naj ga še tako privlači.A LJUBEZEN PREMAGA OBAKljub temu da z gledališčem nima izkušenj in da se mora na vsakem koraku spopadati z Aso, je Eve odločena, da iz Harte\'s Follyja naredi veliko uspešnico. Vendar bolj kot se trudi trmoglavega razuzdanca spravljati v red, teže se upira njegovemu zapeljivemu šarmu in surovi privlačnosti. Tlečemu ognju med njima ne moreta več ubežati in prava norost bi bila, če bi se ga trudila pogasiti ...

Eve se spopada s hromečimi travmami iz otroštva, ki v gledališkem okolju še bolj izstopajo. K sreči pa je falot iz zabaviščnega parka natanko tisti, ki bo Eve izbezal iz samotne lupine in jo zavaroval pred preteklostjo.

Ko pretirano občutljiva in varčna Eve Dinwoody pride v Harte's Folly, da bi nadzirala bratovo naložbo, jo zanima le posel. Živce parajoči falot in skopuška čistunka ... ter tleči ogenj med njima.

POVEZANE KNJIGE