Konji

Konji - Silke Behling | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Silke Behling
DIMENZIJA
6,86 MB
IME DATOTEKE
Konji.pdf
ISBN
2849892302975

OPIS

Ste vedeli, da lahko konji zadremajo stoje? Da je bil njihov prednik velik kot manjši pes? In da so bili včasih divje živali, ki jih je človek udomačil, osedlal in naučil delati?Položite in namestite sedlo, zategnite sedelni pas in previdno zauzdajte. Opravljeno? Zajahajte! Konji so izvrstni družabniki in zvesti prijatelji – tako za terensko delo kot tudi za dresurno jahanje.

solutre konja, ki naj bi živel že 50 000 let pred našim štetjem. Konji v španski šoli jahanja so trenirani s tradicionalnimi metodami, ki segajo stoletja v preteklost. Lipicanec je eden od slovenskih simbolov, upodobljen je na slovenskem evro kovancu za 20 centov.

Za več informacij pokličite na tel.št 041 392 641 Anton. Konji in poniji, ki so v jahalni šoli namenjeni za učenje, morajo biti primerni in varni za izvajanje učnega programa. Uporaba konj, mlajših od štirih let, je za namene jahalne šole nezakonita.

POVEZANE KNJIGE