Ko se prebudi ljubezen

Ko se prebudi ljubezen - Ruth M. Lerga | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Ruth M. Lerga
DIMENZIJA
3,93 MB
IME DATOTEKE
Ko se prebudi ljubezen.pdf
ISBN
8117415515515

OPIS

London, februar 1818. Ko se Aprilin stric odloči, da jo bo poročil s šestdeset let starejšim moškim, April pobegne v London in postane spremljevalka ostarele grofice. V njeni hiši se bo skrivala do petindvajsetega leta, ko bo lahko začela upravljati svojo dediščino in zaživela svoje sanje: postala pisateljica.Julian, edini dedič markiza Woodwardskega, začne izvajati načrt, ki je v njem zorel dolga leta, kako se bo maščeval svojemu očetu. Seznani ga s tem, da ne bo nikoli imel otrok, tako da bo njihov plemiški naziv z njim izumrl.London, marec 1818. Grofičina spremljevalka in dedič, ki je prisegel, da se ne bo poročil, se slučajno spoznata. Takoj ko Julian zagleda April, podleže njeni lepoti, ona pa ga v istem hipu zasovraži zaradi njegove ošabnosti. Vendar se on ne bo vdal, dokler je ne bo zvabil v svojo posteljo. Kajti prav nobene nevarnosti ni, da bi ga navadna služabnica poskusila zvleči pred oltar.

MEDITACIJA IN ZVOČNA KOPEL NA VALENTINOVO - PREBUDI LJUBEZEN V SEBI …sproščanje, umiritev, čiščenje, osvobajanje, ozaveščanje, pot nazaj bližje k nam, k svobodi… Na prav poseben dan, ko se ptički "ženijo" bomo meditacijo namenili predvsem prebujanju Ljubezni v nas samih. Ko govorimo o ljubezni in partnerskih odnosih, ne moremo mimo nasvetov najbližjih. A vsak od nas ima svojo življenjsko pot in zgodovino izkušenj v odnosih.

Bolj, ko se bomo branili ljubezni in ostajali brezčutni, manj je bo v našem življenju. Odločitev je vaša! Ljubezen ni nekaj, kar pride samo po sebi in prav tako ni nekaj, kar ostane samo po sebi.

POVEZANE KNJIGE