Hygge

Hygge - Meik Wiking | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Meik Wiking
DIMENZIJA
7,45 MB
IME DATOTEKE
Hygge.pdf
ISBN
9604203806961

OPIS

Zakaj so nekateri ljudje srečnejši od drugih? Danci veljajo za najsrečnejši narodna svetu. Glavni razlog je njihov način življenja oziroma hygge.Hygge lahko začutite in takoj prepoznate. Gre za tisti prijetni občutek, ko se nakavču stiskate s svojimi najbližjimi ali za mizo jeste kaj dobrega z najtesnejšimiprijatelji. Skriva se v svežih jasnih jutrih, ko skozi okno prihaja ravno pravasvetloba. A ni omejen samo na bivanje v počitniški hišici, srkanje irske kavena jadrnici in posedanje pred toplim ognjiščem. Lahko ga imamo in smemoga imeti tudi na delovnem mestu. Najboljši čas za izražanje sloga hygge pa jeravno praznični predbožični in božični čas.Slog hygge spodbuja k polnemu oživljanju in ohranjanju trenutkov.Na slog hygge pa se nihče ne spozna bolje kot Meik Wiking, direktor Inštitutaza srečo v Kobenhavnu, ki že dolga leta proučuje umetnost življenja in uživanjapo dansko. S to čudovito in navdihujočo knjigo vam bom pomagal najtipristno zadovoljstvo, pa naj gre za izbiro pravih svetil in načrtovanje večerje,pripravo nujne opreme za hygge ali celo za slog oblačenja.Knjiga je že več kot eno leto na lestvici najbolje prodajanih knjigv Veliki Britaniji ter v mnogih od več kot 30 držav, kjer je bila prevedena.

Najdete ga lahko, če se vprašate, kje se počutite najbolj domače, katere so vaše navade in obredi, ob kom ste najbolj sproščeni, kaj vas najhitreje razvedri in kaj potrebujete, da vam je udobno. Hygge Gift Card. Regular price $35.00 Unit price / per.

In 2017, it was America's turn to go ga-ga for hygge. hygge meaning: 1. a Danish word for a quality of cosiness (= feeling warm, comfortable, and safe) that comes from….

POVEZANE KNJIGE