Goran, legenda o zmaju

Goran, legenda o zmaju - Primož Suhodolčan | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Primož Suhodolčan
DIMENZIJA
5,84 MB
IME DATOTEKE
Goran, legenda o zmaju.pdf
ISBN
4006067755547

OPIS

Izjemni pripovedovalec zgodb in najbolj košarkarski slovenski mladinski pisatelj, je moči tokrat združil z ilustratorjem Matejem de Ceccom in skupaj sta v življenje pričarala legendo o zmaju.Vsi vemo, da zmaji v pravljicah letijo. Da bruhajo ogenj in varujejo skriti zaklad. Vsi tudi vemo, da se zaradi pravljic o zmajih otrokom svetijo oči. Vendar je samo en zmaj, ki leti, bruha ogenj in varuje zaklad, medtem ko igra košarko. In je resničen, čeprav je v pravljici. In zaradi pravljice o tem zmaju se vam bodo zasvetile oči. Mladi bralci bodo v zgodbi poleg pravljičnih bitij prepoznali biografske elemente iz življenja Gorana Dragića, ki je zanje napisal tudi nagovor.

Primož Suhodolčan ( 2) ISBN/EAN:P_9789610209010. Redna cena: 19,80 € 9,90 € Goran Dragić in zmaji v novi slikanici Primoža Suhodolčana.

Other Views. Goran, legenda o zmaju (mehka vezava) Broširana - 14.

POVEZANE KNJIGE