Darilo

Darilo - Andreja Gregorič | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Andreja Gregorič
DIMENZIJA
11,69 MB
IME DATOTEKE
Darilo.pdf
ISBN
7138204496738

OPIS

Mimi ne ve, kaj bi.Ko zre skozi okno, mestni hrup požgečka njeno radovednost.Sprehodite se z njo po pisanih uličicah in odkrijte, kaj vse skrivajo …In poiščite tiste kotičke, v katerih radovedna Mimi spoznava,katera so najlepša in najboljša darila!O avtoriciLikovna umetnica Andreja Gregorič se je po diplomi na Akademiji za likovno umetnost in oblikovanje odločila za pot ilustratorke. Redno razstavlja doma in v tujini, na bienalih v Bratislavi, Beogradu in drugod. Slikanice z njenimi ilustracijami so že dosegle Anglijo, Portugalsko in daljno Brazilijo, Hektor in duh po človeku pisatelja Dima Zupana pa je prejela nagrado desetnica 2010.

Poroke, obletnice, rojstni dnevi in različni družabni dogodki so običajne ... Darilo zanjo (388) Drobna pozornost (267) Darilo za malčke (24) Vselitveno darilo (156) Okolju prijazno (30) Ljubljana. Kako do nas? Ciril-Metodov trg 13 1000 Ljubljana Slovenija T: (+386) 01 232 17 43 Delovni čas ... Darilo ti tudi zavijemo.

Darilo za 50 let. Ideje za božična darila zanjo in zanj.

POVEZANE KNJIGE