Darilo

Darilo - Andreja Gregorič | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Andreja Gregorič
DIMENZIJA
9,81 MB
IME DATOTEKE
Darilo.pdf
ISBN
3218315401912

OPIS

Mimi ne ve, kaj bi.Ko zre skozi okno, mestni hrup požgečka njeno radovednost.Sprehodite se z njo po pisanih uličicah in odkrijte, kaj vse skrivajo …In poiščite tiste kotičke, v katerih radovedna Mimi spoznava,katera so najlepša in najboljša darila!O avtoriciLikovna umetnica Andreja Gregorič se je po diplomi na Akademiji za likovno umetnost in oblikovanje odločila za pot ilustratorke. Redno razstavlja doma in v tujini, na bienalih v Bratislavi, Beogradu in drugod. Slikanice z njenimi ilustracijami so že dosegle Anglijo, Portugalsko in daljno Brazilijo, Hektor in duh po človeku pisatelja Dima Zupana pa je prejela nagrado desetnica 2010.

Da bo nakup darila še lažji, poskrbimo tudi za zavijanje. Samo 4,90 € na darilo. Hitra dostava v enem do dveh delovnih dneh; Zagotovljeno vračilo v 14 dneh po dostavi izdelkov; Skrbno izbrani izdelki priznanih blagovnih znamk; Brezplačna dostava 10 idej za darila za moške Ste se tudi vi znašli pred izzivom, kaj podariti moškemu, ki ga imate radi? Če iščete izvirno darilo, smo za vas pripravili 10 različnih idej. Vsakdo se kdaj znajde v zagati, ko ne ve, kakšno darilo izbrati za partnerja, družinskega člana, prijatelja ali sodelavca.

Bodite drugačni, izberite slovensko. mg leseno darilo - unikatni leseni zdelki. Unikatna lesena darila za različne priložnosti! Les prinese v vaše življenje toplino in domačnost.

POVEZANE KNJIGE