Čebelarjenje za vsakogar

Čebelarjenje za vsakogar - Peter Kozmus, Mitja Nakrst, Maja Ivana Smodiš Škerl | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Peter Kozmus, Mitja Nakrst, Maja Ivana Smodiš Škerl
DIMENZIJA
3,76 MB
IME DATOTEKE
Čebelarjenje za vsakogar.pdf
ISBN
7357492348675

OPIS

Dobra beseda je kot med: sladka za dušo in zdravilna za telo.Avtorji so priročnik namenili ljubiteljem čebel, začetnikom in izkušenim čebelarjem. Ob zgodovini in posebnostih slovenskega čebelarstva, pomenu čebel za okolje in človeka ter čebelje paše se boste seznanili s čebeljimi pridelki in njihovimi učinki, zgradbo in delovanjem čebeljega telesa ter njihovega življenjskega kroga. Opisan je tudi tehnološki del s praktičnimi primeri vzdrževanja in izkoriščanja čebeljih družin, panji in druga čebelarska oprema.

O zgradbi in delovanju čebeljega telesa, razvojni krog in pregrana, spoznavanje vzreje čebeljih družin, matic, opravila čebelarjev po mesecih, oprema čebelarjev, rojenje čebel... Lastnost. Čebelarjenje za vsakogar Čebelarjenje za vsakogar Čebelarjenje za vsakogar Čebelarjenje za vsakogar Čebelarjenje za vsakogar Čebelarjenje za vsakogar Čebelarjenje za vsakogar Cena: 19,01 EUR Ekološko vrtnarjenje za vsakogar.

Odpri galerijo Uredništvo. Če si v svojem domu zaželite sprememb, vam zato še ni treba zamenjati pohištva.

POVEZANE KNJIGE