Zaščitnik

Zaščitnik - Jodi Ellen Malpas | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Jodi Ellen Malpas
DIMENZIJA
8,2 MB
IME DATOTEKE
Zaščitnik.pdf
ISBN
6771579160913

OPIS

Varovanje postane nekaj bolj poltenega in usodnega kot zgolj dobro plačana nalogaNekdanji ostrostrelec elitne organizacije SAS Jake Sharp se po travmatični vojni izkušnji preživlja z varovanjem oseb. Ko postane telesni stražar razvpite milijonarjeve hčere Camille Logan, je prepričan, da gre za še eno topoglavo razvajenko, ki živi na očkov račun. Kaj kmalu se izkaže, da je Cami topla, bistra in odločna mlada ženska, ki se na vse kriplje upira očetovemu nadzoru in sledi svojim sanjam. In poleg tega še hudo seksi. Nekega dne podležeta skušnjavi in se prepustita strasti. In ko se Cami prigrize skozi Jakov oklep brezbrižnosti, ni več poti nazaj: Jake se mora soočiti z demoni iz boleče preteklosti. Na prvi pogled preprosta naloga se spremeni v nekaj bolj poltenega in odrešujočega kot zgolj dobro plačano delo.

Bodite zelo previdni, opazujte kaj se dogaja okoli vas in hitro reagirajte. Zaščitnik; The protector. Naloži sliko.

Nekdanji ostrostrelec elitne organizacije SAS Jake Sharp se po t... Krvavi zaščitnik teče lepo, ima lepo razmerje med dramo in akcijskimi scenami, obenem pa na račun svoje velike igralske zvezde vsebuje kar nekaj poklonov že omenjenemu Pobesnelemu Maxu (najbolj očiten je motoristični pregon sredi filma). CERAVE - ZAŠČITNIK OBČUTLJIVE IN SUHE KOŽE. Za CeraVe je manj več! Celotna linija izdelkov ne vsebuje dišav ali parabenov, hkrati je alergološko testirana in nekomedogena.

POVEZANE KNJIGE