Ukradeni poljub

Ukradeni poljub - Lisa Kleypas | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Lisa Kleypas
DIMENZIJA
3,57 MB
IME DATOTEKE
Ukradeni poljub.pdf
ISBN
9117799928807

OPIS

Hardy Cates, očarljiv in po skromnih začetkih zelo uspešen mož, je odločen, da se maščuje družini Travis. Ko nepovabljen pride k njim na poroko, pa niti najmanj ne pričakuje, da bo v temačnem kotičku ukradel poljub Haven Travis iz družinesvojih zapriseženih sovražnikov. V življenju je storil marsikaj, na kar ni ponosen, toda zdaj se trudi otresti svoje preteklosti. Vendar to šezdaleč ne pomeni, da se lahko zaljubi v sovražnico, naj bo še taka lepotica.Haven se prav tako izogiba Hardyju, saj ima še sveže strto srce, telo pa v modricah zaradi moškega, ki ga je imela za svojo velikoljubezen. Prepričana je, da je z moškimi opravila, dokler je v skušnjavo ne zapelje nežni modrooki lepotec, ki se mu težko upre. In ko se pojavi grožnja iz Havenine preteklosti, je Hardy morda edini, ki jo lahko reši…

Datum izida 2019-05-20. Založba Mladinska knjiga Založba.

V življenju je storil marsikaj, na kar ni ponosen, toda zdaj se trudi otresti svoje preteklosti. Ukradeni poljub Lisa Kleypas Prepričana je, da je z moškimi opravila, dokler je v skušnjavo ne zapelje nežni modrooki lepotec, ki se mu težko upre. Lastnost Založnik o knjigi.

POVEZANE KNJIGE