Suša

Suša - Jane Harper | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Jane Harper
DIMENZIJA
4,41 MB
IME DATOTEKE
Suša.pdf
ISBN
5814599957746

OPIS

V razpoloženjskem, napetem detektivskem prvencu nagrajene pisateljice Jane Harper z naslovom Suša boste spoznali majhno mesto z velikimi skrivnostmi.Potem ko zvezni agent Aaron Falk prejme sporočilo z zahtevo, da se udeleži pogreba svojega najboljšega prijatelja iz mladosti Luka, se prvič po dveh desetletjih vrne v rodno mesto. Pred dvajsetimi leti, ko so Falka obtožili umora, je bil Luke njegov alibi. Zaradi oblaka suma, ki mu je visel nad glavo, je Falk z očetom pobegnil iz mesta. Pred kazenskim pregonom ga je rešilo zgolj Lukovo vztrajno zatrjevanje, da sta bila v času zločina skupaj. Zdaj več ljudi ve, da nista povedala po resnici, Luke pa je mrtev.Sredi stoletne suše se Falk in lokalni detektiv sprašujeta, kaj se je v resnici zgodilo Luku. Ko začne Falk nerad preiskovati, ali je razlog za Lukovo smrt kaj drugega, kot se zdi na prvi pogled, priplavajo na površje dolgo zakopane skrivnosti in z njimi tudi laži, ki so ju preganjale. Falk bo odkril, da imajo vsa mala mesta velike skrivnosti.

Potem ko zvezni agent Aaron Falk prejme sporočilo z zahtevo, da se udeleži pogreba svojega najboljšega prijatelja iz mladosti Luka, se prvič po dveh desetletjih vrne v rodno mesto. Gašper SUŠA Kozarska cesta 27, 1000 Ljubljana Telefon: 01 25 64 290 V razpoloženjskem, napetem detektivskem prvencu nagrajene pisateljice Jane Harper z naslovom Suša boste spoznali majhno mesto z velikimi skrivnostmi. Potem ko zvezni agent Aaron Falk prejme sporočilo z zahtevo, da se udeleži pogreba svojega najboljšega prijatelja iz mladosti Luka, se prvič po dveh desetletjih vrne v rodno mesto. Članki z oznako suša. prvi mesec samo 1 eur.

Časopisi so bili polni alarmantnih opisov stanja, strategije zmanjševanja pomanjkanja vode, načrtov boja proti podnebnim spremembam, obljub politikov, popisov škode… Ampak vse to smo že doživeli, zato je tudi potek nadaljnjih dogodkov rahlo predvidljiv: septembra bo nastopila splošna anamneza za besede suša, pomanjkanje vode ... Natančna vremenska napoved za kraj Suša. Barva ozadja: # Barva teksta: # Velikost: Osveži: Predogled: Spodnjo kodo vstavite v izvorno kodo vaše spletne strani na mesto kjer želite imeti prikazano vremensko napoved: Suša je nastala leta 1965 in velja za eno najboljših del pisateljevega zgodnjega obdobja.

POVEZANE KNJIGE