Sedem pisem iz Pariza

Sedem pisem iz Pariza - Samantha Vérant | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Samantha Vérant
DIMENZIJA
11,10 MB
IME DATOTEKE
Sedem pisem iz Pariza.pdf
ISBN
4858672696026

OPIS

Samanthi Verant življenje pri štiridesetih razpada. Loči se od svojega moža, ostane brez službe in v dolgovih, zdi se ji, da je obtičala, … dokler ne najde sedem starih ljubezenskih pisem, ki ji jih je napisal seksi Francoz Jean-Luc, ki ga je pri devetnajstih letih spoznala v Parizu. Poišče ga na spletu in hitro ugotovita, da strast, ki sta jo začutila pred dvajsetimi leti, še ni zbledela. Samantha ve, da bi bilo noro poleteti v Francijo k moškemu, s katerim je v raziskovanju mesta preživela le 24 nepozabnih, nespečih ur, pa vendar je nekaj tako norega čakala vse svoje življenje.

Jezik originala: Angleščina. Vezava: Trda vezava, Žepna.

ISBN 978-1-4063-5806-3. [COBISS.SI ... Cikel Marije Medičejske je serija štiriindvajsetih slik Petra Paula Rubensa, ki jih je za luksemburško palačo v Parizu naročila Marija Medičejska, vdova Henrika IV.

POVEZANE KNJIGE