Razbitina

Razbitina - Michael Robotham | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Michael Robotham
DIMENZIJA
6,85 MB
IME DATOTEKE
Razbitina.pdf
ISBN
5906514602730

OPIS

Iz iraških bank je izginilo na milijone ameriških dolarjev, zato bo novinar Luca Terracini tvegal vse, da bo ugotovil, kam je šel ta denar. Zaradi iraško-ameriških korenin se je veliko lažje vključil v deželo, ki jo je opustošila vojna, toda zaradi smrti ljubljene Nicole v samomorilskem bombnem napadu je postal brezbrižen in zato tudi nepremišljen. Ničesar več ne more izgubiti. Na lovu za denarjem spozna predstavnico OZN Danielo Garner, ki o kraji denarja očitno ve več kot drugi. V nemirnem Bagdadu, kjer na vsakem koraku obstaja možnost eksplozije, mu je v dragoceno pomoč. Lucova raziskava zavije na nepredvidljive poti, in ko se približuje odgovoru na vprašanje o izginulem denarju, ga odnese v svet. V Londonu izgine bogati bančnik Richard North, ki bi morda lahko pojasnil, kam je šel denar. Zaradi lova za njim bo Luca zapustil Irak in postavil na kocko preiskavo in morda celo življenje. Toda Richard je po naključju povezan tudi z mlado Holly, ki ga je še pred izginotjem s fantom oropala in se s tem spravila v veliko nevarnost. Vzela mu je nekaj pomembnega, in šele profesor Joe O\\'Loughlin bo ugotovil, kaj to je.Kot običajno se vse vrti okrog denarja: kdo ga je dobil, kdo je poskrbel za njegovo izginotje in kdo bo nazadnje plačal za to. Iz senc vznikajo tajni agenti, medtem ko vplivne države skušajo nadzorovati informacije in zakopavati skrivnosti, ne glede na ceno.

Oglejte si fotogalerijo. foto in video Besni Tunizijci nad ferrarije ... Razbitina ladje RMS Titanic leži na globini 3.784 metrov, 400 milj južno od Nove Fundlandije, v severnem Atlantskem oceanu.

Premec je še vedno najbolj ohranjen in prepoznaven po številnih ohranjenih notranjostih, kljub poškodbam, ki jih je utrpel ob udarcu v morsko dno. Krma je v nasprotju s premecem popolnoma uničena. Ker naj bi njegovo truplo potonilo skupaj z letalom, razbitina velja za vojni grob, kar pomeni, da se letala v skladu s hrvaškimi zakoni ne sme premikati oziroma kakorkoli vanj posegati.

POVEZANE KNJIGE