Pravi zaklad

Pravi zaklad - Tessa Afshar | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Tessa Afshar
DIMENZIJA
8,83 MB
IME DATOTEKE
Pravi zaklad.pdf
ISBN
3293946189811

OPIS

Judinja Sara, pisarka, se poroči z Darejem, plemičem. Sčasoma je svojega moža vzljubila, a moževa ljubezen se ji je zdela nedosegljiva. Darej pa še vedno dvomi o svoji ženi. Je prava izbira? Njegov nemir se še poglobi, ko spozna, da Sara pomaga bratrancu Nehemiju pri prizadevanjih za obnovo jeruzalemskega obzidja. Kralj Dareju ukaže, da mora pri teh prizadevanjih sodelovati, zato se s Saro podata na pot v domovino ljudstva Darejeve matere. . Bo pot, polna nevarnosti, sporov in neverjetnih spominov Dareju pomagala uvideti, da njegovo življenje vodi božja roka?

Pogumno naprej, saj se vendar ničesar ne bojiš. Založnik o knjigi V slikanici boš spoznala(a) papagaja Jureta, gorilo Anito in leva Viktorja, ki najdejo skrinjo z zakladom. In kaj je v njej? Zlatniki? Dragulji? Ali nekaj povsem drugega? Vse to se ti bo razkrilo, če boš prebral(a) to sijajno slikanico.

Redna cena: 19,90 € Judinja Sara, pisarka, se poroči s plemičem Darejem. Sčasoma vzljubi svojega moža, a moževa ljubezen se ji zdi nedosegljiva.

POVEZANE KNJIGE