Popotovanja v soju zvezd

Popotovanja v soju zvezd - Alex Capus | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Alex Capus
DIMENZIJA
10,6 MB
IME DATOTEKE
Popotovanja v soju zvezd.pdf
ISBN
5892279111368

OPIS

Popotovanja v soju zvezd (2005) niso potopis v dobesednem smislu besede. Potuje se v knjigi sicer res veliko, pa tudi kraji dogajanjaniso najbolj vsakdanji; a pravo potovanje je v bistvu raziskovanje, na katero se je avtor podal, da bi ugotovil, če znameniti otok zakladov Roberta Louisa Stevensona dejansko obstaja. Preštudiral je primarne vire in opravil avtopsijo na terenu; odkritja, do katerih so gapripeljali izsledki, je duhovito dopolnil s pisateljsko domišljijo in tako ustvaril napeto, vznemirljivo zgodbo, ki ne bo pritegnila le ljubiteljev Stevensonovih južnomorskih pripovedi.Alex Capus (1961) je švicarski nemško pišoči pisatelj. Za svoje delo je bil večkrat nagrajen; veliki met se mu je posrečil z romanom Léon in Louise, ki je bil 2011 nominiran za ugledno nemško knjižno nagrado in je 2014 pri Cankarjevi založbi izšel tudi v slovenščini. Naslednje leto je izšel še roman Švindler, špijonka in človek z bombo (2013).

buc1231. Vsi oglasi tega oglaševalca ... Švicarski pisatelj Alex Capus se v svojem romanu Popotovanja v soju zvezd, ki je izšel pri Mladinski knjigi, odpravi po sledi takega skritega zaklada.

HLADNIK M.: Pot na Orient* Katero slovensko jed je v svojo kuharsko knjigo vključila svetovno znana kulinarična avtorica Claudia Roden? 37. R. Popotovanja v soju zvezd.

POVEZANE KNJIGE