O pastirjih in škratih s Krvavca

O pastirjih in škratih s Krvavca - Uroš Grilc | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Uroš Grilc
DIMENZIJA
11,8 MB
IME DATOTEKE
O pastirjih in škratih s Krvavca.pdf
ISBN
7621252247627

OPIS

Slikanica O pastirjih in škratih s Krvavca je napeta pripoved o dveh pastirčkih, ki prvič čisto sama paseta svojo čredo na Krvavcu. Ni jima lahko, saj ju poskušajo s planine na vse načine pregnati zoprni pastirski škratje. Kaj le škratje skrivajo na gori, da so tako neusmiljeni do pastirjev? Bosta pastirčka zmogla dovolj poguma in se postavila po robu škratji nadlogi? Zgodba o pristnem pastirskem življenju in divji naravi gora vas bo zagotovo spodbudila, da se odpravite na pohajkovanje po Krvavcu. Kajti zgodba O pastirjih in škratih s Krvavca ustvarja zgodbo o zgodbi. Avtor Uroš Grilc in ilustrator Gorazd Vahen sta z novo slikanico stkala pripoved, ki nas dobesedno prestavi v svet pastirjev in gora. Ne verjamete? Slikanica vam že danes razkrije, da je temu res tako ...

To so pašništvo, zdravilna zelišča in življenje v gorah. Otroci slednje doživljajo, se o teh temah učijo in jih spoznavajo na neposreden in zabaven način. Na Krvavcu že od pradavnih časov domujejo zlovoljni škratje, ki zelo radi nagajajo tamkajšnjim pastirjem in drugim planincem.

2017 obiščete Krvavec. V prelepem gorskem okolju boste poleg škratolovskih dogodivščin na Poti pastirskih škratov na Krvavcu lahko doživeli pravo predstavo na planini, glasbeno pravljico O pastirjih in škratih s Krvavca, ki bo ob 14h na Plaži Krvavec.

POVEZANE KNJIGE