Naključni trk

Naključni trk - Ivanka Klopčič Casar | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Ivanka Klopčič Casar
DIMENZIJA
11,50 MB
IME DATOTEKE
Naključni trk.pdf
ISBN
8704777131603

OPIS

Protagonista, Prekmurca z različnimi zgodbami in usodami, se naključno srečata, ta slučaj pa prerase v poglobljeno prijateljstvo in morda še kaj več. V ljubezensko zgodbo pa je avtorica vpletla tudi čudovite opise prekmurske krajine, aktualne teme, kot so izseljevanje, odnos do domače zemlje, dedovanje, spreminjanje jezika in kaj je tisto, kar človeka v zrelih letih vleče domov. Ali ima zgodba med Jelko in Emilom srečen konec, ni enostavno vprašanje, prav gotovo pa obema odpre nove horizonte.

in 5. 2 Tečaj za voditelja čolna Negova, gasilski dom Mladinsko društvo Vitez Negova 8 5.

Dodajanje novega gesla. Uradna spletna stran Občine Jesenice - Jesenice Municipality. Svet za preventivo in vzgojo v cestnem prometu Občine Jesenice je dne 4.10.2016, v mednarodnem tednu otroka izvedel tradicionalno Akcijo Bodi preViden na Čufarjevem trgu na Jesenicah. Krožkarji LU Murska Sobota počastili Prešernov dan Zadovoljstvo občinstva v PIŠK.

POVEZANE KNJIGE