Medved in morje

Medved in morje - Urša Krempl | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Urša Krempl
DIMENZIJA
6,56 MB
IME DATOTEKE
Medved in morje.pdf
ISBN
5899616420252

OPIS

V knjigici Medved in morje se Bruno sprašuje, kako naj medved za domačo nalogo napiše spis o morju, če pa še nikoli ni bil tam? Še dobro, da so na svetu knjige, v katerih najdemo vse odgovore in modrosti sveta.

Zbirka Mala zbirka Kategorije Knjige za otroke in mladino ... Bilo je, kot bi potovala v neznane kraje, vonjala domači travnik, morje, razigranost, veselje … Imela sem srečo, da sem v dišeči trgovinici kasneje dobila službo. Tam sem srečevala ljubitelje aromaterapije z vseh koncev sveta in ustvarila svoj prvi parfum z vrtnico in nerolijem. Ko odidemo na morje, se navadno želimo spočiti, ogledati znamenitosti novega in nepoznanega kraja, včasih pa vmes pride tudi kakšna stvar, situacija ali celo žival, ki jo nismo pričakovali.

Zakaj? Ker je to ena najizvirnejših in najzabavnejših knjig, ki jih boste prebrali. V njej boste spoznali nepredvidljive anomalije, nenavadne zemljevide, najnevarnejše sendviče na svetu in še več.

POVEZANE KNJIGE