Medved in morje

Medved in morje - Urša Krempl | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Urša Krempl
DIMENZIJA
3,94 MB
IME DATOTEKE
Medved in morje.pdf
ISBN
3046050961180

OPIS

V knjigici Medved in morje se Bruno sprašuje, kako naj medved za domačo nalogo napiše spis o morju, če pa še nikoli ni bil tam? Še dobro, da so na svetu knjige, v katerih najdemo vse odgovore in modrosti sveta.

V tej nastanitvi ne sprejemajo fantovščin, dekliščin ali podobnih zabav. Medvedji otok (norveško: Bjørnøya) je najjužnejši otok Spitsberšekega otočja.Otok se nahaja v zahodnem delu Barentsovega morja točno na pol poti med Severnim rtom in Spitsbergi.Po uradnih podatkih sta otok prva odkrila nizozemska raziskovalca Willem Barents in Jacob van Heemskerk, poimenovala sta ga Medvedji otok, po medvedu ki je plaval pred obalo otoka. Snežnik je visok 1.796 metrov. Nanj vodi lahka in dobro označena pot.

Ključne besede: medved Crikvenica. Vaščani so prestrašeni, saj je zver svojo sled pustila tudi na otroškem igrišču.

POVEZANE KNJIGE