Ljubezen v jeseni

Ljubezen v jeseni - Marie Force | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Marie Force
DIMENZIJA
3,13 MB
IME DATOTEKE
Ljubezen v jeseni.pdf
ISBN
8306979866686

OPIS

Owen Lawry je užival v življenjskem slogu glasbenika. Nenehno je bil na poti, prost in svoboden kot ptica. Toda ko spozna Lauro McCarthy in ji pomaga pri prenovi hotela svojih starih staršev, se v njem nekaj zgane in razmišljati začne o stanovitnosti strehe nad glavo in posteljnih užitkih s seksi ženo.Sveže poročena Laura kmalu po poroki izve, da se njen mož še vedno sestaja z drugimi. Na otok pride samo na poroko sestrične Janey, a se po tem, ko spozna Owna in se loti obnove starega hotela, odloči, da bo ostala.Privlačnost med Lauro in Ownom počasi narašča, trdnost zveze pa bo na veliki preizkušnji, ko Laurin mož ne bo želel podpisati ločitvenih papirjev. Ko se poletje prevesi v jesen, drobni popki ljubezni obrodijo ...

Dogovorjena ljubezen Zveza med moškim in žensko je bila v carski Rusiji 19. stoletja ... v jeseni življenja.

Vsak izmed nas ima ima kriterije, na osnovi katerih se odloči, ne samo koga, ampak tudi v kolikšni meri bo sprejel drugega človeka v svoje življenje. Kakšni so razlogi, zaradi katerih se lahko znajdemo v zadregi, ko skušamo sprejeti novo osebo v življenje starostnika, ki je lahko najsibodi naš starš ali ... Cvetje v jeseni je prispodoba za njuno ljubezen, ker Janezova pozna, a nežna in iskrena ljubezen do Mete zaradi njene nenadne smrti, tako kot cvetje v jeseni, ne obrodi sadov.

POVEZANE KNJIGE