Firenški most

Firenški most - Vanessa Carnevale | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Vanessa Carnevale
DIMENZIJA
7,63 MB
IME DATOTEKE
Firenški most.pdf
ISBN
7186865491837

OPIS

Devetnajstletna obetavna slikarka Mia Moretti je pred devetimi meseci prebolela raka. Vendar je boj z boleznijo zahteval svoj davek in Mia se utaplja v depresiji in strahu pred smrtjo. Ker si želi nov začetek, se preseli v Toskano, iščoč preprostejše in pristnejše življenje, in upa tudi, da bo z malce sreče dobila prepotrebno motivacijo, da spet začne slikati.Ne računa pa, da bo srečala Luco, čednega Italijana, ki ji zamaje tla pod nogami. Ko Mia počasi odpre školjčno lupino in spusti Luco k sebi, začuti znova prebujeno strast do življenja in počasi se predrami tudi njen umetniški navdih. Toda ravno v trenutku, ko začuti, da bi se lahko otresla boleče preteklosti, življenje znova kruto udari in ogrozi njeno razmerje z Lucom."Srčna zgodba, polna upanja, prepletena z vnesenimi trenutki in bolečimi padci, v objemu mehke ljubezni in toskanske dolce vite.""Prelepa ljubezenska zgodba, obarvana z vsemi barvami italijanskega poletja" - Josephine Moon"Sprejmi življenje, kot se ti ponuja. To da pustiš nekomu, da te ljubi, je lahko največje darilo, ki ga lahko podariš tisti osebi."

Beremo domače avtorje. AudiBook Spletna knjigarna s širokim naborom knjig.

Tam sreča Luco, čednega Italijana, ki ji zamaje tla pod nogami. -Firenški most -Vanessa Carnevale 7e Slika 3 kos 6e -Argonavtki -Jože Rode -Mali upornik Učiteljica Breda Knjiga o Titu -France Bevk -Velecirkus argo -Feri Lainšček -Življenje izvira iz življenja -društvo za zavest krišne Slika 4 kos 5e-Vsi ki kaj veljajo -Lauren Weisberger Odrasli: Brown, Dan: Izvor, Carnevale, Vanessa: Firenški most, Nesbø, Jo: Žeja, Miklavčič, Milena: Ogenj, rit in kače niso za igrače.Del 2 ,Babice, hčere ... Pravkar končala Firenški most. Prelepa ljubezenska zgodba, obarvana z vsemi lepotami italijan skega poletja.

POVEZANE KNJIGE