En in edini Ivan

En in edini Ivan - Katherine Applegate | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Katherine Applegate
DIMENZIJA
3,1 MB
IME DATOTEKE
En in edini Ivan.pdf
ISBN
6279900636741

OPIS

Ivan je umirjena gorila. Ker živi v Véliki areni, nakupovalno-zabaviščnem središču, se je navadil, da ga ljudje opazujejo skozi steklene stene njegovega domovanja. Redko pogreša džunglo, v kateri je odraščal. Pravzaprav se nanjo komaj kdaj spomni.Namesto tega razmišlja o televizijskih oddajah, ki si jih je ogledal s svojima prijateljema: Stello, modro staro slonico, in Bobom, potepuškim psičkom. Še raje pa razmišlja o umetnosti, o tem, kako z barvo in dobro zamišljenim potegom čopiča upodobiti okus manga in šelestenje listja.A potem sreča Ruby, slonjo mladičko, ki so ji vzeli družino. Ob njej Ivan vidi svoj dom in svojo ustvarjalnost z drugačnimi očmi. Z Rubyjinim prihodom se njegovo življenje začne spreminjati in sam mora poskrbeti, da se bo spremenilo na bolje.Katherine Applegate nam Ivanovo prvoosebno pripoved o prijateljstvu, umetnosti in upanju naslika z nepozabno mešanico humorja in bridkosti.

Kenda Ilustrator Patricia Castelao Poezija/proza/dramatika proza Priporočena starost 2. triletje Iskalni niz (vrsta/zvrst, geslo ... Gorilji samec Ivan se sprašuje, od kod je prišel in kakšna je v resnici njegova preteklost, ter s pomočjo slonice Ruby načrtuje pobeg iz ujetništva.

Režija: Thea Sharrock. Igrajo: Sam Rockwell, Bryan Cranston, Phillipa Soo, Chaka Khan, Mike White.

POVEZANE KNJIGE