E-romanca

E-romanca - Rainbow Rowell | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Rainbow Rowell
DIMENZIJA
10,49 MB
IME DATOTEKE
E-romanca.pdf
ISBN
8907325366261

OPIS

Nekatere zaupnosti ne morejo počakati do odmora za kavo. To dobro vesta Beth in Jennifer, sodelavki in prijateljici v uredništvu Courierja. Zato po elektronski pošti na dolgo in široko obdelujeta težave s fanti, strahove pred nosečnostjo, nemogoče obleke za družice in še marsikaj drugega. Toda pri časopisu so ravno vzpostavili nadzorni sistem in zaposlili računalničarja Lincolna, ki preverja, ali je e-pošta res namenjena le službenim stvarem. Dopisovanje med Beth in Jennifer mu krajša čas med nočno službo in kmalu se zave, da se je v eno od njiju zaljubil …"Zabavna, duhovita pripoved o prijateljstvu, osamljenosti in ljubezni v digitalni dobi" - The Daily TelegraphAmeriška pisateljica Rainbow Rowell (1973) piše o ljudeh, ki veliko govorijo. In se zaljubljajo. Kadar ne piše, bere stripe, načrtuje obiske Disneylanda in se jezi na nepomembne stvari.V slovenščini imamo že njen nagrajeni prvenec za mladino, roman Eleanor in Park.

Od: Beth Fremont Za: Jennifer Scribner-Snyder Datum: Petek, 20. avgusta 1999, 10.38 Zadeva: Nerada vprašam, ampak … Rainbow Rowell: E-romanca.

Založba Mladinska knjiga Založba. Skupna ocena (0 ocena) Načini branja: Cena ali rok uporabe: eknjiga ( brez povezave, na spletu ) € 14.99 (Nakup) Skupna vsota ... Beth in Jennifer sta sodelavki v časopisni hiši.

POVEZANE KNJIGE