Ambrovec

Ambrovec - Katherine Allred | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Katherine Allred
DIMENZIJA
11,62 MB
IME DATOTEKE
Ambrovec.pdf
ISBN
4757762788402

OPIS

Ena najlepših ganljivih ljubezenskih zgodb, kar jih je bilo kdaj napisanih. Osemletni Alix French iz urejene in ugledne družine se svet obrne na glavo, ko spozna desetletnega Nicka Andersona z napačne strani mesta. Njuno prijateljstvo z leti počasi, kot drevo poganja korenine, prerašča v ljubezen. Nemogočo ljubezen. Kot bi se svet zarotil proti njima, ko družbene norme in pričakovanja uničujejo nežno vznikla čustva, ker se Nick boji, da bi zaradi madeža, ki visi nad njegovim pijanim očetom, uničila Alix, ki jo ima raje kot sebe.Njuna zgodba je pot ljubezni, ki se ne more in noče ozirati na razum, ki ga hranijo predsodki. Ampak ko ovire postanejo uničujoče, ko se začnejo nabirati zamere in ko se začneta spotikati in omahovati … se znajdeta na preizkušnji. Koliko bolečine prenese ljubezen? Do katere meje raste kljub bolečini, ki ji jo zadaja? Kje je točka, ko se bolečina spremeni v strup, ki začne razkrajati ljubezen?

Latinski izraz: Liquidambar styraciflua. Veliko, pokončno, enodebelno listopadno drevo (V 10-25 m, Š 8-12 m), krošnja piramidalna do ovalna, široka.

Latinski izraz: Liquidambar styraciflua "Gum Ball" Velika, košata in gosto rastoča listopadna grmovnica ali manjše drevo (V 3-4 m, lahko cepljena na višje deblo, Š do 4 m), krošnja izrazito okrogla, kompaktna, enakomerna. Lubje na deblu ... ameriški ambrovec navadni ambrovec.

POVEZANE KNJIGE