Zahodni Balkan na poti v EU

Zahodni Balkan na poti v EU - Ana Ješe Perković | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Ana Ješe Perković
DIMENZIJA
4,23 MB
IME DATOTEKE
Zahodni Balkan na poti v EU.pdf
ISBN
9756686262572

OPIS

Knjiga prinaša trezen pogled v razburkano diskusijo o preteklih in prihodnjih poteh evropske integracije. V logičnem sosledju učinkovito dekonstruira in analizira kompleksne procese, ki jih sociološka in širše, družboslovna znanost, ne zapopadeta dovolj. Gre za vprašanja evropeizacije, tranzicije, širitvenega procesa in znotraj njega - pogojevanja članstva kot enega od najbolj učinkovitih orodij preteklih širitev Evropske unije.

aprila 2008 ob 18.30 uri, v avditoriju Centra Evropa na Dalmatinovi 4 v Ljubljani. Komisija upa, da bodo države članice podprle ta predlog vzporedno z začetkom pristopnih pogajanj s Severno Makedonijo in Albanijo še pred vrhom EU-Zahodni Balkan 6. in 7.

maj 2018 Zunanji ministri in ministrice so 10. decembra 2018 razpravljali o Zahodnem Balkanu.

POVEZANE KNJIGE