Vzgajanje strastnih bralcev

Vzgajanje strastnih bralcev - Nancy Newman | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Nancy Newman
DIMENZIJA
3,37 MB
IME DATOTEKE
Vzgajanje strastnih bralcev.pdf
ISBN
6202713153504

OPIS

Vzgajati bralca je lažje, kot si mislite! Praktični, strokovno utemeljeni nasveti in informacije za starše, ki jih preganja čas. Študije kažejo, da imajo starši ključno vlogo v bralnem procesu otrok vse od prvih mesecev pa do konca šole.V priročniku Vzgajanje strastnih bralcev avtorica Nancy Newman najnovejše znanstvene raziskave povezuje s svojimi izkušnjami, ki jih je pridobila kot učiteljica in mati, ter ponuja realistične, zabavne, vsakdanje strategije, ki spodbujajo razvoj otrokove bralne zmožnosti in mu vcepljajo veselje do branja.

Knjige z oznako RAHLO POŠKODOVANO, imajo lahko na platnici odrgnino ali drugo manjšo poškodbo, ki bi po vsej verjetnosti sčasoma nastala tudi pri uporabi na domači knjižni polici. Az (alsó)lendvai vasút 130. éve alkalmából rendezett szimpózium.

Namesto: 26,99 ... V priročniku Vzgajanje strastnih bralcev avtorica Nancy Newman najnovejše znanstvene raziskave povezuje s svojimi izkušnjami, ki jih je pridobila kot učiteljica in mati, ter ponuja realistične, zabavne, vsakdanje strategije, ki spodbujajo razvoj otrokove bralne zmožnosti in mu vcepljajo veselje do branja. V priročniku Vzgajanje strastnih bralcev avtorica Nancy Newman najnovejše znanstvene raziskave povezuje s svojimi izkušnjami, ki jih je pridobila kot učiteljica in mati, ter ponuja realistične, zabavne, vsakdanje strategije, ki spodbujajo razvoj otrokove bralne zmožnosti in mu vcepljajo veselje do branja. Viri in literatura: Kordigel Aberšek, Metka in Jamnik, Tilka: Književna vzgoja v vrtcu. Ljubljana: DZS, 1999 Newman, Nancy: Vzgajanje strastnih bralcev: 5 preprostih korakov do uspeha v šoli in življenju, Hiša knjig, založba KMŠ, 2017 Nancy Newman, Vzgajanje strastnih bralcev : 5 preprostih korakov do uspeha v šoli in življenju, Maribor, Hiša knjig, Založba KMŠ, 2017.

POVEZANE KNJIGE