Vreži znamenje

Vreži znamenje - Veronica Roth | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Veronica Roth
DIMENZIJA
3,95 MB
IME DATOTEKE
Vreži znamenje.pdf
ISBN
3446769944065

OPIS

Oboževalci Vojne zvezd in Razcepljenih bodo uživali v osupljivi novi znanstvenofantastični domišljijski seriji avtorice svetovnih književnih uspešnic Veronice Roth.Na planetu, ki mu vladata nasilje in maščevanje, v galaksiji, kjer usoda določa svoje izbrance, vsakdo razvije energijski dar, edinstveno moč, ki naj bi oblikovala prihodnost. Medtem ko je večini ljudi energijski dar v prid, za Akosa in Ciro to ne drži – njuna darova ju pahneta pod oblast in vpliv drugih ljudi. Bosta lahko spet postala gospodarja svojega daru, usode in življenja ter ponovno vzpostavila ravnovesje moči v tem svetu?Cira je sestra krutega tirana, ki vlada šotetskemu narodu. Njen energijski dar ji prinaša bolečino in moč, zaradi česar jo brat izkorišča za mučenje svojih sovražnikov. Toda Cira je več kot le orožje v rokah svojega brata: je žilava, iznajdljiva in bistrejša, kot si on misli.Akos prihaja iz miroljubnega naroda Thuvhejcev in njegova vdanost družini je brezmejna. Čeprav ga njegov nenavadni energijski dar ščiti, Akosa in njegovega brata zajamejo sovražni šotetski vojaki. Odtlej si Akos obupano prizadeva, da bi brata živega pripeljal domov – naj stane, kar hoče. Ko je Akos vržen v Cirin svet, se sovraštvo med njunima deželama in družinama zdi nepremostljivo. Odločiti se morata, ali bosta drug drugega uničila – ali pa si bosta pomagala preživeti.

Na enem izmed tamkajšnjih planetov bivata ljudstvi s krvavo zgodovino ... II Knjiga Veronica Roth Vreži znamenje avtorica: Veronica Roth MV cena brez ppt Znamenje morajo spremljati in vsaj enkrat na leto opraviti pregled kože pri specialistu dermatologu, ki bo displastična znamenja pregledal makroskopsko in s posebnim dermatoskopom - povečevalno lupo. Če bodo na njem spremembe, ga bodo kirurško odstranili.

Za Akosa in Ciro pa to ni dar, potisnjena sta pod oblast drugih. Cira je recimo v rokah izkoriščevalskega brata.

POVEZANE KNJIGE