Vodenje s poslanstvom

Vodenje s poslanstvom - Sabina Fras Popović | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Sabina Fras Popović
DIMENZIJA
12,64 MB
IME DATOTEKE
Vodenje s poslanstvom.pdf
ISBN
9865403385168

OPIS

Če ima organizacija te pojme jasno opredeljene in razume razliko med njimi, lahko vsi skupaj predstavljajo dinamično jedro njenega delovanja. "Trajnostno vodenje, ki vključuje tako ekonomsko, okoljsko in družbeno dimenzijo ali povezuje tako imenovane 4P-je (ang. People, Purpose, Planet, Profit) predstavlja tako osebno popotovanje managerja kot tudi kulturo, ki jo s svojim lastnim zgledom v organizaciji krepi in vzpodbuja. Raziskave so hkrati pokazale, da lahko notranje razvito in transparentno vodenje ustvari boljšo usklajenost s poslanstvom, pa tudi, da se lahko s skrbnim pristopom k postopkom v okviru združitev in prevzemov naslovi izzive, ki nastanejo ob združevanju različnih kultur ali vzpostavljanju razumevanja poslanstva. Transformacijsko vodenje, ki temelji na nenehnih transformacijah, postavlja na prvo mesto ljudi, a izziv podjetij se tu še ne konča.

Cena kotizacije je za člane bibliotekarskih društev 90 €, za nečlane 120 €. V kotizacijo je vključeno: program, V torek, 3.

POVEZANE KNJIGE